17.05.2018

RAMAZAN AYI BOYUNCA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLİYOR

İl Müftülüğümüzün öncülüğünde Odunpazarı ve Tepebaşı Müftülüklerimizin de katılımıyla Osmangazi Üniversitesi Yemekhanesinde öğrenci ve üniversite personeline 500 kişilik iftar yemeği verildi.

İftar Yemeğine İl Müftümüz Bekir Gerek, Odunpazarı Müftümüz Burhan Çakır ve Tepebaşı Müftüsü Gafur Yıldırım da katıldı.

Ramazan ayı boyunca Üniversite Yemekhanesinde devam edecek olan İftar yemeğinden ise öğrenciler memnun.
Müftülüklerimize bu güzel ve hayırlı hizmetten dolayı teşekkür eden gençler, sınav haftası, yılsonu bitirme tezleri derken yoğun olduğumuz biz zaman da iftar yemeği ile bize kolaylık sağladığınız, bizleri düşündüğünüz ve ikramda bulunduğunuz için teşekkür ediyoruz. dediler.

Müftümüz Burhan Çakır da İftar yemeğinin ramazan ayı boyunca hayırseverlerin desteğiyle her gün devam edeceğini ifade etti ve şehrimizde ev ortamından uzak olarak misafirlik eden siz gençlerimize ikramda bulunarak birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayı vesilesiyle iftar etme ve sizlerle birlikte olma sevincini yaşıyoruz. Odunpazarı Müftülüğünde çalışan İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Kur’an Kursu öğreticileri ve tüm personel olarak bir günlük iftarınızı da inşallah biz karşılayacağız. Rabbim ibadetlerimizi ve tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. dedi.