15.06.2016

MÜFTÜMÜZÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kurban Bayramına  ulaşmanın sevincini yaşadığımız şu güzel günlerde İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR'da  yayınladığı Bayram Mesajında;

"Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, vatanımıza, milletimize, tüm İslam Alemine  barış, huzur, kardeşlik getirmesini diler, dualarınızı beklerim" dileklerinde bulundu. Bu güzel bayramın İslam aleminde akan kanın ve gözyaşının durmasına, kenetlenmemize vesile olması dileklerinde de bulunan İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR, Bayramların, hüzün ve sıkıntıların paylaşıldığı, neşe ve sevinçlerin çoğaltıldığı günler olduğunu, bu Bayram günlerinde boynu bükük kimse kalmaması için dertlilerin elinden tutan bir el de biz olalım dedi. Kesilen kurbanlardan mutlaka çevremizde ihtiyaç sahiplerine de ulaştırarak kaynaşmamıza, kardeşlik duygularımızın pekişmesine katkıda bulunalım diyen İlçe Müftümüz, Bayram için aileleri ile Bayramlaşma telaşına düşen ve yolculuğa çıkan tüm sürücülere de Bayramın en güzel Bayram olabilmesi için yollarda dikkatli olmaları, tüm Trafik Kurallarına en üst düzeyde uyulması gerekliliğine de vurgu yaptı.