07.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA ESKİŞEHİRDEKİ BÜTÜN DİN GÖREVLİLERİMİZ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü, Odunpazarı Müftülüğü ve Tepebaşı Müftülüğü tarafından Din Görevlilerine yönelik olarak yemekli kaynaşma programı düzenlendi.

Programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, İl Müftümüz Bekir Gerek, Müftümüz Burhan Çakır, Emekli Müftüler Dr. Ahmet Baltacı ve Nurullah Soyak, Vaizler ve Din görevlileri katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Bekir Gerek açış konuşmasını yaptı.

Programda emekli ve hali hazırda çalışan görevlilerimiz adına da birer konuşma gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı ise yaptığı konuşmasında ideal Din Görevlisinin nasıl olması ve hangi özelliklere sahip olması gerektiğini ifade etti.

Program plaket ve ödüllerin takdimi ile sona erdi.