08.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA SABAH NAMAZI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü ve Odunpazarı Müftülüğü tarafından üniversite ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı’nın katılımıyla Reşadiye Camii’nde gerçekleşti.

Kur’anı Kerim, ilahi ve kasidelerin okunduğu programda konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçı, gençliği anlamak geleceği anlamaktır, geleceği inşa etmektir, geleceği imar etmek için ise önce imanları imar etmemiz lazım diyerek Müslüman gençliğin niteliklerinden bahsetti.

Programın sonunda dua eden İl Müftüsü Bekir Gerek ise teşriflerinden dolayı başta Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman Tıraşçıya ve tüm katılımcılara teşekkür ederek sabah namazı buluşmalarının bugün itibari ile başladığını ve her hafta gerçekleştirileceğini belirtti.

Program çorba ikramı ile sona erdi.