01.12.2019

İMAM-HATİP ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE SABAH NAMAZINDA REŞADİYE CAMİİ'NDE BULUŞTU

Reşadiye Camiinde gerçekleşen bugünkü Sabah Namazı Buluşması programında Kur'an-ı Kerim, tesbihat, zikir ve duaların ardından İl Müftümüz Bekir GEREK konuşmasına İlimizdeki üniversitelerde okuyan ve İmam-Hatip Ortaokulu ve liselerinden katılım gösteren kız ve erkek öğrenciler ve idarecilerine teşekkür ederek başladı.

İl Müftümüz Bekir GEREK konuşmasında:
Cahiliye dönemi dediğimiz Peygamber (sav) gelmeden önceki karanlık dönemde insanlığın içinde bulunduğu içki, kumar ve her türlü fuhşiyatın bugün modernizm çatısı altında süslü bir şekilde gençliğe empoze edilmeye çalışıldığını vurgulayarak, gençlerimizin bu konuda uyanık ve akıllı olmasını istedi.

Peygamberimizin aile hayatından örnekler vererek eş ve çocuklarımızla istişareyi ve muhabbeti kesmemeyi tavsiye etti.

Bayan ve erkek Üniversite ve İmam- Hatip öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği programda namaz çıkışında cemaate ikramda bulunuldu.