12.01.2020

Vişnelik Beyazıt Camiinde vatandaşlarımızla buluştuk

Odunpazarı Müftülüğümüzce düzenlenen SABAH NAMAZI BULUŞMALARINDA yogun bir katilimla bugün Vişnelik Beyazıt Camiinde vatandaşlarımızla buluştuk...

Odunpazarı İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR burada yaptığı konuşmada; İslam'da Allah'a İmandan sonraki en önemli konuların ibadet ve güzel ahlak olduğunu vurguladı. Namazları cemaatle kılmanın önemini açıklayarak bir diğer önemli konunun da ahlak güzelliği, hoşgörü, akraba es- dost ziyaretleri yardımlaşma ve paylaşmanın güzelliklerini Hicrette Ensar ve muhacir İslam kardeşliğini örnek vererek ayet ve hadis-i şeriflerle anlattı.

Programda İlimizin seçkin hafızlarından Reşadiye Camii İmam-Hatibi Tahsin PEKER, Çarşı Camii Müezzin Kayyımı Ferat GÜLER ve Ali Osman ERSEN, Aladdin Camii İmam-Hatibi Mahmut YÜKSEL, Vişnelik Camii İmam-Hatibi Mehmet Ali KOCA tarafından icra edilen Kur'an Ziyafeti, tesbihat, zikir ve duaların ardından namaz çıkışında vatandaşlarımıza ikramda bulunuldu.