29.08.2016

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN KONUK EVLERİ

Odunpazarı İlçe Müftülüğü Eskişehir’de ilklere imza atmaya devam ediyor.

2 üniversitesi olan, öğrenci şehri Eskişehir’de eksiklerden birisi daha Odunpazarı İlçe Müftülüğünün gayretli çalışmaları ile giderildi. Üniversite Öğrencilerine Yönelik Öğrenci Konukevi hizmete girdi.2 daireden oluşan ve bayan öğrencilere yönelik hizmet verecek Öğrenci Konukevi tamamen ücretsiz olacak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere hizmet verecek.İlçe Müftümüz Burhan ÇAKIR’da Üniversite şehri Eskişehir’de böyle bir esere destek olan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletirken, tüm vatandaşların ve öğrencilerin bu hizmete gösterdikleri ilgi ve alakadan  ne kadar büyük bir çalışmaya imza attığımızı görme fırsatına da sahip olduk dedi. Bu binanın bir ilk olduğunu daha büyük ve geniş alanlarda ihtiyaç sahibi erkek ve bayan öğrencilere imkanlar dahilinde yardımcı olunmaya çalışılacağını da sözlerine ilave etti.