Eskişehir Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Odunpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Çankaya Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an kursunda hafızlığını tamamlayan 10 öğrenci için “Kur’an’ı Kerim Ziyafeti ve Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.
Detay

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında görev yapan personel ile söz konusu yurtlarda manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunan din görevlilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.
Detay

Eskişehir İl Müftülüğü, Umre Ödüllü Değerler Eğitimi Yarışması kapsamında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocukları kahvaltıda ağırladı.
Detay

Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen gençlik söyleşileri kapsamında ‘Kur’an Şairi Mehmet Akif Ersoy’ konulu söyleşi programı düzenlendi.