19.06.2018

İl Müftülüğü’ nden Bayramlaşma Programı

İl Müftülüğü’ nde İl Müftümüz Bekir GEREK başkanlığında İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl Müftülüğü ve merkez İlçe Müftülükleri İdari Personelinin de katılımlarıyla kahvaltılı bayramlaşma programı tertip edildi.

İl Müftümüz Bekir GEREK yaptığı konuşmada; ikincisi düzenlenen kahvaltılı toplu bayramlaşma programında öncelikle İl Müftü Yardımcılarına ve İlçe Müftüleri başta olmak üzere, tüm idari personele Ramazan ayı boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Bu bayramlaşmaların kurumsal aidiyet, kardeşlik, birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti ve bizler Diyanet olarak büyük bir aileyiz, Müftülük olarak ta çekirdek aileyiz dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi olarak Ramazan ayı boyunca toplanan fitre, zekat ve fidyelerin ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere ulaştırıldığının altını çizen İl Müftüsü Bekir GEREK her geçen sene daha çok kişiye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Özellikle bu yıl Ramazan ayında okunan salalar, öğrencilere verilen iftar yemekleri, Kur’an ziyafeti ve kadir Gecesi Programının, kadınlara ve cemaate yönelik irşat programlarının büyük takdir topladığını belirtti.