16.08.2018

KUR’AN-I KERİM VE DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI

Eskişehir İl Müftülüğünün düzenlediği Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler İl birinciliği final Yarışması , Çankaya Yatılı Erkek Kur’an Kursunda, kız ve erkek olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlendi.

Erkekler kategorisinde Tepebaşı İlçe Müftülüğünden Enes KILIÇ İl birincisi, Mihalıççık İlçe Müftülüğünden Ahmet Selim YALÇIN il ikincisi, Günyüzü İlçe Müftülüğünden Enes IŞIK il üçüncüsü olurken kızlarda ise Çifteler İlçe Müftülüğünden Melek KUŞCU il birincisi,  Mihalıççık İlçe Müftülüğünden Rana Melek YALÇIN il ikincisi, Sivrihisar İlçe Müftülüğünden Semagül ÇAKIR il üçüncüsü oldu.

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri İl Müftü Vekili Ziya ALBAYRAK, İl Vaizleri Naciye ÖNÜR, Hacer TİFTİK ve Betül ÖZTOPRAK tarafından verildi.

Yarışmada 1. Olanlara 300 TL. ve birincilik belgesi.,2. Olanlara 250 TL. ve ikincilik belgesi, 3. Olanlara ise 200 TL. ödül ve üçüncülük belgesi verilirken yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından kitap hediye edildi.