12.11.2018

İl Müftüsü Bekir GEREK Sabah Namazı Buluşmalarında

Sohbetlerinde Mevlid-i Nebi Haftasına, Hz peygamber sevgisine ve gençlik konusuna değinen İl Müftüsü Bekir GEREK, bu yıl Mevlid-i Nebi Haftasının 17 Kasım Cumartesi günü başlayacağını ve Başkanlıkça temanın “Peygamberimiz ve Gençlik” olduğunu belirtti.

Allah ve Peygamber sevgisinin her türlü sevginin üstünde olduğunu vurgulayarak bizi kurtuluşa ve cennete götürecek en güzel yol Allah ve Peygamber sevgisi, Kur’an ve Sünnete sımsıkı sarılmaktır dedi. Gençlerimizin Allah ve Peygamber sevgisi ile yetiştirilmesi gerektiğini anlatan İl Müftüsü Bekir GEREK, bugün gençliğimiz pek çok tehlikelerle karşı karşıyadır. Bundan dolayı Nebevi bir metotla gençliğimize sahip çıkmalıyız dedi.

Hz. Peygamberin İslam’ı ilk tebliğe başladığından beri İslam’ın gençlerin omuzlarında yükseldiğini belirterek biz gençlerimize güveniyoruz. Diyanet ve müftülük olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkıyoruz dedi.

Namaz sonrası çorba ikramı yapıldı.