14.11.2018

Eskişehir Müftülüğü Umrecilerini Dualarla Uğurladı

Eskişehir Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı 2018-2019 yılı umre organizasyonu ile İl ve İlçe Müftülüklerimize kayıt olan ilk umrecilerimizi yolcu etti.

07.11.2018 tarihinde Eskişehir Şehirlerarası Otogarından ilk umrecilerimiz için yapılan uğurlama programına katılan Hac ve Umreden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Dilaver ŞAHİN; Umre ibadetinin fazileti yüksek, sevabı bol önemli bir ibadet olduğunu, Mekke’de Allah’a misafir, Medine’de Peygamberimize komşu olmanın çok büyük bir bahtiyarlık olduğunun vurgusunu yaptı. Sizi böyle bir kutsal yolculuğa karar vermenizden dolayı tebrik ediyor, kutsal beldelerde şehrimiz, ülkemiz ve insanlık alemi için dua etmeyi unutmamanızı temenni ediyorum dedi.

Kâbe ve Ravza sevdalıları yapılan dua ile kutsal topraklara uğurlandı. Umrecilerimiz İstanbul’dan Mekke’ye hareket edecekler, sonra da Medine’den Ülkemize 28.11.2018 tarihinde döneceklerdir.