Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Müftümüz Mustafa BUDAK, Şube Müdürümüz Cemil PAMUK, Vaizimiz İbrahim Yaşar CAN ve Kadir AK Hocalarımızdan Oluşan Müftülük Heyetimiz Din Görevlilierimizi Ziyaret Ettiler.
Detay

Sivrihisar İlçe Müftülüğü Olarak Merkez Nasreddin Hoca Camimizin Bahçesinde Çocuklarımızın ve Ailelerin Katıldığı "Cami Çocuk Buluşması" Etkinliği Düzenledik.
Detay

Müftümüz Mustafa BUDAK ve Murakıbımız Tayfun ÇAKMAK Hocalarımız, Uzun Süredir Sivrihisar'ın Sesi Olan Duayen Gazeteci Oğuz EKİCİ'yi İşyerinde Ziyaret Ettiler.
Detay

Sivrihisar İlçe Müftülüğü Olarak Mevlid-i Nebi İle Camiler ve Din Görevlileri Haftaları Münasebetiyle Halkımızın Yoğun İlgi Gösterdiği ve İl Müftümüz Bekir GEREK Hocamızın Konuşmacı Olarak Katıldığı Bir Program Düzenledik.
Detay

Kültür ve Turizm Bakan'ı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabında şu açıklamayı paylaştı: "UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne Anadolu’nun Orta Çağ’dan günümüze uzanan ahşap direkli ve kirişli camileri de Dünya Mirası oldu." dedi.