31.07.2019

2019 YILI YAZ KURAN KURSU CAMİ,ÇOCUK,VELİ BULUŞMASI PROGRAMI KUTLAMASI

2019 Yılı Yaz Kur’an Kursu dolayısıyla Cami, Öğrenci ve Veli buluşması kapsamında 30.07.2019 Salı günü ilçemiz Uluönder Fatih Camii’nde Saat 11:00’ da tüm Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, velileri ve din Görevlilerimizin katılımıyla program düzenlenmiştir. Program Öğrencilerin sunumuyla yine Öğrencimizin Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlamış İlçe Müftü Vekili İhsan BAŞTÜRK’ ün açılış konuşmasının ardından İl Müftüsü Sayın Bekir GEREK’ in günün anlam ve önemiyle alakalı konuşmalarının akabinde değişik Kuran Kursu Öğrencilerimizin okuduğu Şiir, İlahi, Veda Hutbesi, Orotoryo Sunumu, Semazen Gösterisi yine bir Öğrencimizin yaptığı dua ile sona ermiştir.

Öğrencilerimizin, Velilerimizin ve Din Görevlilerimizin yüksek katılımıyla gerçekleşen programa katkı sağlayan herkese teşekkür edildi.