30.11.2016

Münhal kadrolar

BEYLİKOVA MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI MÜNHAL KADROLAR

1 Akköprü Mahallesi:  İlçemize 2 Km uzaklıkta olan mahallemiz konum itibariyle porsuk çayının kenarında bulunmaktadır.

Camimize ait lojman bulunmaktadır. Mahallemiz de ikamet eden hane sayısı 69 cemaat sayısı ise mahallemizin yol güzergahında olması münasebetiyle değişkenlik göstermektedir.

2 İmikler Mahallesi: İlçemize 15 Km uzaklıkta olan mahallemiz Hasan baba türbesini içerisinde bulundurmaktadır.

Camimize ait lojman bulunmaktadır. Mahallemizde ikamet eden hane sayısı yaklaşık 27  cemaat sayısı ise 15 kişiden oluşmaktadır.

3 Ulu Camii: Camiimizin Müezzin kayyım kadrosu münhal bulunmaktadır. Müezzin kayyım için lojmanımız bulunmamaktadır.

4 Yeniyurt Mahallesi: İlçemize 11 km uzaklıkta bulunan Mahallemizde ikamet eden hane sayısı yaklaşık 220 cemaat sayısı ise ortalama 67 kişiden oluşmaktadır.

Camiimizin lojmanı bulunmaktadır.  yeni ve tam daire lojmandır..