01.07.2020

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR

Eskişehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üçüncü söyleşisini 1 Temmuz Çarşamba günü saat 21:00’de Instagram üzerinden alanında duayen, psikolog ve aile danışmanı Mürşid Ekmel AYBEK ile devam ettirecektir. Psikolojik danışman AYBEK "21. yüzyılda Anne,Baba ve Eğitimcı Olmak" konusunu söyleşisinde ele alacak.

İl Müftüsü Bekir GEREK bu söyleşilerin aileler ve aile olmaya aday kişiler için çok faydalı olduğunu belirterek İl Müftülüğü Instagram hesabı üzerinden gerçekleşecek olan söyleşiye katılmaya davet etti.Günümüzde ailede ve  aile fertlerinde pek çok olumsuzlukların yaşandığını belirterek 'amacımız ve hedefimiz aile sorunlarının çözümüne katkı vermek ve ailelerin daha güçlü olması için uyması gereken kurallar konusunda bilinç oluşturmak' dedi.