20.01.2021

İLÇE MÜFTÜMÜZ MEHMET SELİM ÇELİK YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Aydın Köşk İlçe Vaizi iken Günyüzü İlçe Müftülüğüne Atanan Müftümüz Sn.Mehmet Selim ÇELİK yeni görevine başladı.

1980 yılında Sakarya da doğdu. İlköğretim, lise ve İlahiyat Fakültesini Sakarya'da başarıyla tamamladı. 2010 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2015-2018 yılları arasında eğitim aldığı Kayseri Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkez’inde başarılı bir şekilde mezun oldu.2018 yılında Aydın/Köşk ilçesine vaiz olarak atanan ÇELİK, Verilen görevleri zamanında ve özverili olmasından dolayı İlçe Kaymakamı tarafından '' BAŞARI BELGESİ '' ile ödüllendirildi.Müftümüz Kayseri Erciyes İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim dalında "Mecmaû'l-Nevâzil" adlı Yüksek lisans tezini yazmaktadır. Evli üç çocuk babasıdır.