12.07.2021

İlçe Müftülüğümüze Vaiz Olarak Atanan Yakup ÖZÜBEK Görevine Başladı

İlçe Müftülüğümüze Vaiz olarak atanan Yakup ÖZÜBEK görevine başlamıştır.

ÖZ GEÇMİŞ
1984 yılında Yozgat/Şefaatli Kazlıuşağı Köyü'nde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. 1998 yılında Kayseri Bölge Yatılı Kur’an Kursunda hafızlığını tamamladı. 2004 yılında Kayseri Mustafa Germirli İmam-Hatip Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Yozgat/Akdağmedi İlçesi Başçatak Köyüne İmam-Hatip olarak atandı. 2006-2011 yılları arasında sırasıyla Yozgat/Şefaatli Çarşı Camii ve Ankara/Etimesgut Fatih Sultan Mehmet Camii Müezzin Kayyımı olarak görev yaptı. 2011 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. 2012-2016 yılları arası uzun süreli din görevlisi olarak Fransa’da bulundu. Yurtdışı görev dönüşü Ankara/Polatlı İlçe Müftülüğü Murakıplığına tayin oldu. 2018 yılında Ankara Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne Kursiyer İmam-Hatip olarak atandı ve 2021 yılında birinci dönem mezunu olarak ihtisas eğitimini tamamladı. Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tefsir Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans eğitimine devam etmekte olup, 08/07/2021 tarihinde Günyüzü İlçe Müftülüğüne Vaiz olarak göreve başlayan hocamız evli ve 3 çocuk babasıdır.