07.12.2021

İlçe Müftülüğümüz Personelinden Hayat Kurtaran Hareket

İMAM HATİPLERE YÖNELİK İLK YARDIM EĞİTİMİ

İlçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda Müftülük Personeline yönelik İlçe Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde görev yapan Doktor Mustafa ÖNCEL tarafından gerçekleştirilen ilkyardım eğitimi 22 Kasım-07 Aralık 2021 tarihleri arasında öğleden önce yapılarak başarılı bir şekilde sona ermiştir.
İlk yardım derslerine İlçemiz Müftülüğü görevlileri ile civar mahallelerde görevli İmam Hatiplerimiz de katılmışlardır.
İlkyardım hayat kurtarır sloganı ile yapılan eğitim hakkında Doktor Mustafa ÖNCEL ;  İlk yardım bir insanı hayatta tutabilmek için, kazalarda, hastalıklarda, krizlerde, kanamalarda en önemli şeylerden birisidir. Hep birlikte daha bilinçli bir toplum olmak dileği ile diyerek ilk yardım hakkında bilgi vermiştir.
Eğitim uygulamalı olarak, soru cevap şeklinde bilgi alış verişinde bulunularak tamamlanmıştır.