21.01.2022

4-6 Yaş Minik Öğrencilerimiz için Sn. Kaymakamımız Harun Reşit HAN'ın teşrifleri ile Yarı Yıl Sonu Belge Merasimi Düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez (4-6 yaş) Kur'an Kursunda,  eğitim öğretim yarı yılını bitiren minikler için Çarşı Camimizde Sayın Kaymakamımız Harun Reşit HAN ve İlçe Müftümüz Osman ÇAVUŞOĞLU'nun katılımları ile belge programı düzenlendi.

Program vesilesiyle Sayın Kaymakamımız Harun Reşit HAN, günün anlam ve önemi ile ilgili duygularını dile getirerek katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetini dile getiren İlçe Müftümüz ÇAVUŞOĞLU, çoçukların eğitimi ile ilgili aileler olarak sorumluluklara değinerek programda emeği geçen Kur’an Kurs Öğreticileri ile programa katılan velilere teşekkür etti. Kursların ve kursiyerlerin çoğalması noktasında temennide bulundu.

Velilerin ve miniklerin katıldığı program, Kuran okumaya geçen miniklerimizin kısa süre ve duaları okumaları, şiir okuması, miniklerin sunumları ile devam etti. Öğrencilerimize belgelerin takdim edilmesi ve hediyelerin dağıtımı ile sona erdi.