17.05.2023

KARDEŞ ŞEHİR OSMANİYE'DE DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA YÖNELİK ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilinde meydana gelen ve çevresindeli birçok ili etkileyen depremde Diyanet İşleri Başkanlığı ile il ve ilçe müftlükleri olarak ilk andan beri depremzede vatandaşlarımıza destek olmak üzere deprem bölgesindeydik. Eskişehir İl Müftülüğü ve Mihalıççık İlçe Müftülüğü olarak Ramazan ayına kadar bölgede faaliyetlerimizi sürdürdük.  İlçe Müftümüz Kerim Bayuk başta olmak üzere çok sayıda personelimiz ile Osmaniye ilinde esnaflarımız, çadır kentlerde ve köylerde kalan vatandaşlarımız ziyaret edilerek her zorluğu beraber aşacığımız vurgulanmıştır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah C.C.'dan rahmet ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.