28.09.2021

Çankaya Merkez Bölge Yatılı Kur'an Kursumuzda İstişare Toplantısı Yapıldı

Odunpazarı Müftülüğü Çankaya Merkez Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursumuzda , kurs hocalarımıza yönelik rehberlik ve psikolojik danışmanlık sunumu ve hafızlık eğitiminin genel durumu ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Eskişehir İl Müftümüz Bekir GEREK, il Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY, Odunpazarı ilçe Müftüsü Hamdi UZUNHARMAN ve rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti için ilimize yeni atanan PDR Öğretmeni Mehmet AKÇEŞME'nin katılımıyla kursumuzda toplantı yapıldı.

Toplantıda PDR Öğretmeni Mehmet AKÇEŞME, Kurs Müdürü Salih AKTAŞ ve kurs öğreticilerimize yönelik rehberlik ve psikolojik danışmanlık sunumu yaptı. Toplantıda kurs hocalarımızla hafızlık eğitiminin genel durum istişaresi gerçekleştirildi.

Odunpazarı Müftülüğü olarak, ilimize atanan PDR Öğretmeni Mehmet AKÇEŞME'ye görevinde başarılar diliyoruz.