28.09.2021

4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZDEN KERMESİMİZE ZİYARET

Odunpazarı Müftülüğümüze bağlı Vişnelik Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerimiz kardeş şehir Siirt'e kütüphane yapımı için başlattığımız kermesimizi Reşadiye Camii avlusunda ziyaret ettiler.

4-6 yaş öğrencilerimiz kermes ziyareti esnasında eğlenceli gösterilerde bulundular, Diyanet Vakfımızın yayınevinde kitaplar okudular, Reşadiye Camimizde derslerini yaparak camiye neşe kattılar.

Odunpazarı Müftülüğü olarak, her yaştan insanlarımızı kermesimize hayırlı bir işe vesile olmaları için bekliyor, kermesimizi ve Reşadiye Camimizi şenlendirdikleri için Vişnelik Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerimize ve öğreticilerimize teşekkür ediyor, her zaman onları camilerimizde görmeyi yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.