02.10.2021

DELİKLİTAŞ İMAM HATİP LİSESİ'NDEN KERMESİMİZE ZİYARET

Deliklitaş İmam Hatip Lisesi'nden 30 kadar öğrencimiz öğretmenleriyle birlikte, kermesimizi Reşadiye Camii avlusunda ziyaret ettiler. Kermesimiz öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilavetleiyle son buldu.

TDV projesi kapsamında Eskişehir İl Müftülüğü, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Müftülüklerinin himayelerinde, TDV Eskişehir Şubesi kadın ve gençlik kolları organizesinde Reşadiye Camii ve Tepebaşı Camii avlularında düzenlenen, kardeş şehir Siirt ve Eskişehir'de kütüphane kurma amacıyla açılan kermesimiz halkımızın yoğun bir ilgisi ile gerçekleştirildi. 4 gün süreyle açık olan kermesimiz küçük büyük herkesin ziyaretleri ile son buldu.

Kapanış gününde Deliklitaş İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz meslek dersleri öğretmenleriyle birlikte kermesimizi ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile kapanışa renk kattılar. Kendilerine yapılan ikramların ardından kermesimiz son buldu.

Odunpazarı Müftülüğü olarak kermesimize katılan tüm ziyaretçilerimize, kermesimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve gönüllülerimize ve Deliklitaş İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.