05.10.2021

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜSÜ BEKİR GEREK'TEN ODUNPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ'MÜZE ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Eskişehir İl Müftümüz Sayın Bekir GEREK hocamız Odunpazarı Müftülüğü'müzü ziyaret ettiler.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası bu sene "Vefa" temasıyla kutlanmaktadır. Bu vesileyle Eskişehir İl Müftümüz Bekir GEREK hocamız Odunpazarı Müftülüğü'müzü ziyaret ederek başta İlçe Müftümüz Hamdi UZUNHARMAN olmak üzere tüm müftülük personelinin tek tek Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ederek, gül takdim ettiler.

Odunpazarı Müftülüğü olarak bu nazik ziyaretinden dolayı İl Müftümüz Bekir GEREK hocamıza teşekkürlerimizi sunuyor, tüm din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyor, kutsal ve önemli olan bu görevlerinde tüm din gönüllülerimize Yüce Rabbimizden başarılar diliyoruz.