05.10.2021

ODUNPAZARI GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ OLARAK GSB YUNUS EMRE GENÇLİK MERKEZİ'NDE GENÇLERLE BULUŞMA

Odunpazarı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Eskişehir Yunus Emre Gençlik Merkezi'nde Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden öğrencilerimizle buluştuk.

GSB Eskişehir Yunus Emre Gençlik Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Odunpazarı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Fetullah YAZICI ve Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Yusuf İslam ÇALIŞKAN hocalarımız şehrimizin büyük değeri Yunus Emre'nin şiirleri etrafında değerlerimizi gençlere karşılıklı sohbet havasında anlattılar.

Bu verimli buluşma için öncelikle Gençlik ve Spor Bakanlığı Eskişehir Yunus Emre Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz KENAR ve gençlik merkezinin tüm çalışanlarına, Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine Odunpazarı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak teşekkür ederiz.