09.10.2021

Odunpazarı İlçe Müftülüğü Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu Gerçekleştirildi

Odunpazarı İlçe Müftülüğü Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu gerçekleştirildi. Kursu başarıyla bitiren hocalarımıza başarı belgeleri takdim edildi.

Odunpazarı İlçe Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan 13 personelimize 13 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında Kurs Öğreticisi Murat OYKUN hocamız tarafından Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu verildi. Kurs sonunda Hacı Havva Camii'nde yapılan değerlendirme sonucu başarılı olan hocalarımıza başarı belgeleri Odunpazarı İlçe Müftü Vekilimiz Necati ERDAĞLI hocamız tarafından verildi.

Odunpazarı İlçe Müftülüğü olarak kursa katılan hocalarımıza başarılarının devamını diliyor, ülkemizin, dinimizin vazgeçilmez nişanesi ezanlarımızı daha güzel okuma gayretleri için kendilerini tebrik ediyoruz. Kurs Öğreticimiz Murat OYKUN hocamıza da teşekkür ediyoruz. Bu kursumuza başlayıp tamamlaması nasip olmayan rahmetli Abdurrahman ÖZTÜRK hocamıza da Allah'tan rahmet diliyoruz. Rabbim ülkemizin semalarından ezanlarımızı dindirmesin inşallah.