19.02.2019

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Aylık mutad olarak yapılan personel toplantısı Salı günü Öğleden önce İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımızın, öğleden sonra da Kur’an Kursu öğreticilerimizin katılımıyla Çankaya Merkez Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursu konferans salonunda yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda personelimizi ilgilendiren resmi yazı ve konular Müftümüz Burhan Çakır tarafından görevlilerimize aktarıldı. Her zaman ki gibi genel işleyiş ve mesleki anlamda görev ve sorumluluklarla ilgili görevlilerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Burhan Çakır, Diyanet İşleri Başkanlığımızın Gençliğe değer projesi kapsamında gençliğe yönelik çalışmalarına ağırlık verdiğini hatırlattı ve bu kapsamda her görevlimiz tarafından en az 10 gence sahip çıkılarak onların dertleriyle ilgilenileceğini ve yardımcı olunacağını hatırlattı. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin içerisinde bulunduğu olumsuzluklardan korunabilmesi ve kurtarılabilmesi için onlarla daha fazla vakit geçirilmesi ve yakından ilgilenilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra, emekliliğe ayrılan Müftülüğümüz VHKİ Nurettin Avcı ile Tabakhane Cami İmam Hatib-i Mustafa Dindar’a yapmış oldukları hizmetler dolayısıyla teşekkür belgesi takdim etti ve kendilerine sevdikleri ile güzel bir emeklilik hayatı geçirmelerini diledi. Ancak emekliliğin dünyalık bir kavram olduğunu, vatan, millet ve İslam yolunda hizmetlerinin bitmediğini, devam etmesi gerektiğini söyledi.

Öğreticilerimizden Yusuf Soysal ile Mahmut Atak'a da hatimle teravih namazı kıldırmaları dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından verilen Teşekkür Belgesini takdim etti.