21.02.2019

MESAİ ARKADAŞIMIZA VEDA PROGRAMI YAPILDI

Müftülüğümüzde VHKİ olarak görev yapan Nurettin Avcı emekli oldu.

33 yıl hizmet ettikten sonra emekli olan Nurettin Avcı için mesai arkadaşları tarafından veda programı düzenlendi.

Programda Müftümüz Burhan Çakır mesai arkadaşları adına kendisine hediye takdim etti. Yapmış olduğu özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. “Mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan Nurettin Avcı hocamıza yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, bundan sonraki hayatında da sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir vakit geçirmesini diliyorum” dedi.

Nurettin Avcı’da Diyanet İşleri Başkanlığının bir çalışanı, neferi olarak hep gurur duyduğunu ifade etti, program dolayısıyla Müftümüze ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek helallik istedi.

Mesai arkadaşları olarak bizler de Müftülüğümüzde birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Nurettin Avcı hocamıza emeklilik hayatında ve kalan ömrü hayatında sevdikleriyle sağlıklı, hayırlı, bereketli ve güzel günler geçirmesini diler, yüce Rabbimizden niyaz ederiz.