25.02.2019

BU HAFTA Kİ SABAH NAMAZI BULUŞMASININ DİKKAT ÇEKENİ ÇOCUKLARDI

İki hafta da bir yapılan Sabah Namazı Buluşmalarından biri daha 24 Şubat 2019 Pazar günü Reşadiye Camiinde gerçekleştirildi. Bu hafta ki buluşmanın en dikkat çeken detayı ise çocukların Sabah Namazına güzellik katmasıydı.

Sabah Namazı Buluşmamıza konuşmacı olarak İl Müftülüğü Vaizi Salih Bilgili katıldı. Bilgili, sohbetinde Cuma Namazının faziletinden bahsetti ve şu hadisleri nakletti:
Resulullah Efendimiz, "Kim üç cuma namazını önemsemediğinden dolayı terk ederse Allah onun kalbini mühürler" buyuruyor.

Resulullah Efendimiz (sav):
“Bir kimse Cuma günü gusleder, varsa güzel koku sürünür, en güzel elbisesini giyer de vakarlı ve ağırbaşlı bir şekilde camiye gider, kimseye eziyet vermezse ve imamın minbere çıkmasından itibaren hiç konuşmazsa iki cuma arasındaki günahları için kefaret olur.” buyurmuştur