14.05.2019

İyilik Evlerinde kalan Üniversiteli Gençlerle iftar programı düzenlendi

Türkiye Diyanet Vakfı İl ve İlçemiz Öğrenci İyilik Evlerinde kalan Üniversiteli Gençlerle iftar programı düzenlendi. 200’e yakın öğrencinin katıldığı iftara İl Müftü Yardımcıları, İl Müftümüzün eşi hanımefendi,  Müftümüz, Tepebaşı Müftüsü, emekli Müftü ve vaizler ile iş adamları da katıldı.

Çankaya Merkez Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursunda yapılan iftar programında Hâfız öğrenciler tarafından gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahiler programa katılanları mest etti.

Müftümüz Burhan Çakır böyle bir günde böyle bir sofrada bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. “Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize sahip çıkma, destek olma noktasında Diyanet İşleri Başkanlığımız olarak gayret sarf ediyoruz. Müftülüğümüz olarak da İyilik evlerinde öğrenimiz boyunca sizleri ücretsiz misafir ediyoruz. Bir nebze olsun barınma noktasında destek olmaya çalışıyoruz. Sizlerle bu sofrada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Bizleri böyle bir sofrada bir araya getiren Rabbimize hamd olsun” dedi. İftar programına destek veren iş adamı Hamza Tınaz’a da teşekkür etti.