03.12.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı

21.11.2018 tarihinde Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen  "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferansa İl Müftü Yardımcısı İbrahim ÇAYIR konuşmacı olarak katıldı, Efendimizin gençlik döneminden ve genç sahabilerden örnekler sundu. Programa Kaymakamımız Sayın Mustafa Nevzat MERCAN, Belediye Başkanı Faruk GÜLER,  İlçe Müftümüz Ahmet KANATLI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YAZAR, kurum amirleri, vatandaşlarımız ve öğrenciler katıldı. Konferansın ardından kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa katılanlara Başkanlığımız tarafından basılan ” Peygamberimiz ve Gençlik” isimli eser ve çeşitli kartela dağıtımı yapıldı.