26.02.2024

Mesleki Uygulamalar’’ programı yürütülmeye başlandı.

İlçemiz Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini geliştirmek, sosyal sorumluluk duygularını artırmak, öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe dökmelerini sağlamak, dini hizmetlerin yerine getirilmesinde deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla İlçe Müftülüğümüze bağlı Camilerde ‘’Mesleki Uygulamalar’’ programı yürütülmeye başlanmıştır.

Genç kardeşlerimiz ilk programı, Merkezi Tatbikat Cami olarak belirlenen Bilal-i Habeşi Camii’nde gerçekleştirmiştir.

Programın hazırlanması, uygulanması ve takibi konusunda emek sarf eden Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne teşekkür eder, genç kardeşlerimize başarılar dileriz.