19.03.2024

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Kapsamında Yarışma Düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüzce yarışma düzenlendi.

Sarıcakaya Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri İlçe Müftümüz Erkan ÖNDER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk DANACI ve öğretmenlerimizce takdim edildi.

İlçe Müftümüz ev sahipliğinden ötürü Sarıcakaya Ortaokulu Müdürü Necla UYAR’a, Jüride yer alan Türkçe Öğretmeni Çiğdem ÇINAR’a Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet ALPTEKİN’e, Sınıf Öğretmeni Erkan CİNGÖZ’e, Gençlik Koordinatör Yardımcısı Ahmet AKKAR’a, yarışmaya katkı sunan müdürlerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Kaybedeni olmayan bu yarışmada dereceye giremeseler de yarışmaya katılan öğrencilerimize günün hatırası olarak hediye takdim edildi.

Ödül programı sonunda hatıra fotoğrafları çekildi.