29.04.2024

‘’Din Hizmetine Adanmış Ömürler’’ (Aziz ÖZTÜRK)

İlçe Müftümüz Erkan ÖNDER, hayatını din hizmetine adamış, Öncü Âlimler’den Hasan AKKUŞ hocanın talebesi, aynı zamanda pek çok hafızın yetişmesine vesile olan Aziz ÖZTÜRK hocamızı Laçin mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Ziyarete Laçin Mah. Cami İmam-Hatibi İsmail ATEŞ eşlik etti. Hocamızın oğlu Hz. Enes Cami İmam-Hatibi Lütfullah ÖZTÜRK’ün de bulunduğu ziyarette hocamızın hayat tecrübeleri konusunda sohbet edildi.

Hocamız, hayatının büyük kısmında fedakarlıklarla yürüttüğü din hizmetlerinde karşılaşmış olduğu zorluklar ile yapmış olduğu fedakarlıklar konusunda yaşadığı hadiseleri aktardı.

İlçe Müftümüz hocamıza teşekkür ederek, sıhhat afiyet ile hayırlı uzun ömürler temennisiyle ziyaretini tamamladı.