09.04.2019

4/B Sözleşmeli Olarak Yerleşenlerden İstenen Evraklar

2019 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel olarak atanmaya esas gerekli evraklar

1. T.C. Kimlik Numarası beyanı (Nüfus cüzdanı fotokopisi v.b.),
  2. KPSS sonuç belgesindeki öğrenim durumunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti Yabancı bir ülkeden alınmışsa YÖK’ den denklik belgesi,
  3. 2018 Yılı KPSS (P/122, P/123, P/124) B grubu sonuç belgesinin aslı veya kurumca tasdikli sureti,
  4. Başkanlık yerleştirme belgesinin internet çıktısı,
  5. İş talep formu, (Müftülüklerden temin edilecek)
  6. Başkanlıkça verilmiş olan hafızlık belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti,
  7. Sabıka Kaydı Belgesi “Resmi Kurum için” (Sabıka kaydında; sabıka veya arşiv kaydı bulunanlar için mahkeme kararlarıyla birlikte), (E-devletten alınanlar geçerlidir.)
  8. Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmadığına dair yazılı beyanı, (askerliğini yapanlar için “Terhis Belgesi” )

9 -Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair yazılı beyanı,

10.Mal beyannamesi, (Müftülüklerden temin edilecek)

11. Son bir yıl içinde çekilmiş Sekiz (8)  adet biyometrik fotoğraf,

12.Sigorta ve Bağ-kur belgesi (Önceden varsa), (E-devletten alınabilir)

13. Kaza-i rüşt kararı ( 18 yaşını doldurmayanlar için ).

14. imam-hatip lisesinden sonra ilahiyat Fakültesi, ilahiyat önlisans veya diğer lisans ve diğer önlisans mezunlarının imam-hatip lisesi ve lise Diploması sureti (Diplomaların asılları ile birlikte)

(Diplomasının aslı olmayanların, Mezun olduğu okuldan veya E-devletten  alacakları diplomalar kabul edilecektir.)

Not: 10.04.2019- 19.04.2019 tarihleri arasında Belgelerin teslim edilmesi gerekmektedir.

Adres:  Eskişehir İl Müftülüğü

Tel: 0 (222) 230 11 06