17.04.2023

Berrin ERDOĞAN

İskenderun İmam Hatip Lisesinden 1996, Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakultesinden  2001 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını "Salnamelere göre ( 1866-1908) Antakya  " konusu ile Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İslam Tarihi ve Sanatları dalında tamamladı.Hatay İskenderun'da Kur'an Kursu öğretici olarak görev yaparken Hollanda Rotterdam Din Hizmetleri Ataşeliği Schiedam Hdv Muradiye camiine din görevlisi olarak gönderildi.Hollanda'da görev yaparken vaizelik sınavını kazanarak  Hatay Arsuz ilçesine atanmasına rağmen bu görevine fiilen başlamadan  2018 yılında Osmaniye İl Müftü Yardımcısı olarak göreve başladı. 2022 yılında Eskişehir İl Müftü yardımcısı olarak naklen ataması gerçekleşti. Halen  Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Hadis Ana Bilim dalında doktora çalışmasına devam etmektedir.Evli ve üç çocuk annesidir.