03.01.2019

Din Görevlilerimiz Kur’an Eğitim Merkezi İnşaatını Gezdiler

İnşaatı devam etmekte olan Kur’an Eğitim Merkezinin son durumunu yerinde görmek üzere Din Görevlileri, İl Müftülüğünün organizesinde gerekli incelemelerde bulundular.

İl Müftüsü Bekir GEREK, din görevlilerine inşaatı gezdirerek bilgiler verdi. Mali bir sıkıntı olmaması durumunda 2019 yılı Temmuz ayının sonuna kadar inşaatın tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek, şu anda inşaatın iç bölümlerinde kapı, boya, tavan ve kalorifere gibi işlerin devam ettiğini ve rutin toplanan yardımlarının dışında en az 1.500.000 TL. yardıma ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Din görevlileri de inşaatı yerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gördüklerini cemaatimizle ve halkımızla paylaşacağız, maddi olarak daha çok katkı sağlamak için gerekli gayreti göstereceğiz dediler.