18.01.2019

Bölge Hafızlık Kur’an Kursunun Mutlu Günü

Bölge Hafızlık Kur’an Kursu şehrimize ve ülkemize değer kazandırıyor ve güzel hafızlar yetiştiriyor. Hizmete açılalı 2 yıl gibi kısa bir süre olmasına rağmen İl Müftüsü Bekir GEREK himayelerinde, Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR’ ın organize ve gayretleriyle Kur’an Kursu yöneticileri ve Öğreticilerinin fedakar ve samimi çalışmaları sonucunda 6. Hafız olarak Abdullah Semih GEREK’ i yetiştirdi. Yapılan törenle Hafız Abdullah Semih GEREK ihlas, felak ve nas surelerini okudu. Hafızlık Hocası Yusuf SOYSAL cübbe, İl Müftüsü Bekir GEREK’ te kendi sarığını giydirerek tebrik ettiler.

Programa Kurs Yöneticisi ve Kurs Öğreticilerinin yanı sıra İl Müftüsü Bekir GEREK ve eşi Hatice GEREK, İl Müftü Yardımcıları İbrahim ÇAYIR, Ziya ALBAYRAK, Dilaver ŞAHİN ve Şerife Hanım ALTUNER, Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM katılarak birer konuşma yaptılar. Konuşmada hafızlığını tamamlayan Abdullah Semih GEREK’ i tebrik ettiler. Hafızlık hocası Yusuf SOSYAL ile tüm öğreticilere teşekkür ettiler.

Böylelikle bölge hafızlık kuran kursu mutlu bir günü daha yaşamış oldu. Bu programın diğer öğrenciler için örnek olması dilek ve temennisinde bulundular.