20.03.2019

Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY’ın Ziyareti

Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY’ın  Ziyareti

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yılı anma programları kapsamında Eskişehir’e gelen Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY İl Müftüsü Bekir GEREK’İ makamında ziyaret etti. Müftülük Hizmetleri hakkında İl Müftüsü Bekir GEREK’ten brifing alan GÖKÇEBAY çalışmalarından dolayı İl Müftüsü Bekir GEREK’ e teşekkür etti. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Bekir GEREK günün anısına GÖKÇEBAY’a hediye takdiminde bulundu.

Ardından, beraberindeki heyetle beraber yapımı devam etmekte olan İl Müftülüğü Kur’an Eğitim Merkezi inşaatını, yapımı tamamlanmak üzere olan Hacı Hilmi Efendi Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunu, Topel kışlasında yapılacak olan cami ve İl Müftülüğü yeni hizmet binasının yerinde incelemelerde bulunan Yatırım, Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY Eskişehir’deki temaslarının ardından ilimizden ayrıldı.