19.04.2019

Müftü GEREK, KIRIKKALE DE ZİYARETLERDE BULUNARAK, NUR CAMİİNDE KONUŞTU

Bir dizi program için Kırıkkale’ye giden İl Müftüsü Bekir GEREK, Kırıkkale programına, Vali Yunus SEZER’ i ziyaret ederek başladı. Ardından İl Müftülüğüne geçen Müftü GEREK, İl Müftülüğünde törenle karşılandı. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM’ın Bölge Hafızlık Kur’an  Kursu için Çankırı İlinde olması sebebiyle Müftü Vekili Ertuğrul GÖRGÜLÜ, idari personel, vaizler ve din görevlileriyle bir araya gelen Müftü GEREK,  Kırıkkale hatıralarını yad ettiler. Belediye Konuk Evinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı da ziyaret eden Müftü GEREK, yeniden Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Başkan SAYGILIYI tebrik etti. Açılışında önemli katkıları olan Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesini de ziyaret eden Müftü GEREK, Dekan Prof. Dr. Halil ERTAN ve Öğretim Üyeleri tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı hizmet ve tecrübe paylaşımlarında bulunuldu.

Müftü GEREK, Kırıkkale Müftülüğü döneminde yapımına öncülük ederek, ibadete açtığı Kırıkkale Nur Camiinde Cuma namazı öncesi cemaate vaaz ederek, Eskişehir Diyanet Kur’an Eğitim Merkezi inşaatı için yardım talebinde bulundu

İl Müftüsü Bekir GEREK’in Kırıkkale ziyaretine İl Müftü Yardımcısı Ziya ALBAYRAK ve Vaizler eşlik etti.