22.05.2019

İl Müftüsü Bekir GEREK, beraberindeki heyetle kardeş şehir Bilecik’te irşat hizmetinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ramazan ayı münasebetiyle uygulamaya koyduğu Kardeş Şehir Projesi kapsamında İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcısı İbrahim ÇAYIR ve Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM ile birlikte Bilecik İl Müftülüğü’nün davetlisi olarak Bilecik’te, Bursa İl Müftüsü İzani Turan ve heyetinin de katılımıyla irşad hizmetinde bulundular.

Her bir Müftü ve yardımcıları tarafından ayrı camilerde yapılan irsad programına Bilecikliler yoğun ilgi gösterdi. Müftü GEREK, davetleriyle Bileciklilerle kendisini buluşturan Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ’a teşekkür etti.