22.05.2019

Mahmudiye Kaymakamı Salih SAK' tan İl Müftüsü Bekir GEREK'e Ziyaret

Mahmudiye Kaymakamı Salih SAK, beraberinde Yeni Mahalle Cami Derneği Yönetimi ile İl Müftüsü Bekir GEREK'i makamında ziyaret etti. Cami derneği, yapmış oldukları cami ve gençlik faaliyetleri kapsamında; ramazan ayı dolayısıyla gençlere yönelik gerçekleştirilen iftar ve teravih etkinlikleri ile gerçekleştirilen milli, manevi faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Söz konusu gençlik faaliyetleri ile dini ve hayri hizmetlerin daha verimli ve daha sağlıklı gerçekleştirilebilmesi için tehlike arz eden binanın yıkılarak yenisinin yapımı için destek talebinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Bekir GEREK, gerekli desteğin sağlanacağını belirterek; Mahmudiye Kaymakamı'ı Saih SAK'a ve Yeni Mahalle Cami Derneği Yönetimine teşekkür etti.