20.06.2019

“Ramazan ve İnfak” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

“Ramazan ve İnfak” konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Ödül töreninde konuşan Müftü GEREK, “Ramazan ayı vesilesiyle öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak; ramazan ayı, oruç ve infak konularında öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla ortaokullarımız arasında ‘Ramazan ve İnfak’ temalı resim ve kompozisyon yarışması tertip ettik. Yarışmaya katılan öğrencilerimize, yarışmaya katılmalarına teşvik eden okul idarelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere altın ve kitap setinden oluşan ödüller takdim edildi. İl Müftülüğünde düzenlenen ödül törenine İl Müftüsü Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcıları, Dereceye giren öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.