21.06.2019

İl Müftüsü Bekir GEREK, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Yeni Hizmet binasının açılış programına katılarak, açılış duasını gerçekleştirdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılışı törenle yapıldı.

16.01.2017 tarihinde, Diyarbakır ili Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Sevim’in adının verildiği Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binasının açılışına; Vali Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Müftüsü Bekir Gerek, şehidin eşi Demet ve oğlu Eyüphan Sevim, annesi Fatma ve babası Eyüp Sevim, yakınları ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları katıldı.