02.03.2020

GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ EĞİTİM SEMİNERLERİ TAMAMLANDI

"Gençliğe Değer" projesinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla Eskişehir genelinde tüm ilçelerde düzenlenen Gençliğe Değer Projesi tanıtım toplantısı ve personel eğitimleri kapsamında İl Müftüsü Bekir GEREK, Mihalgazi ve Sarıcakaya ilçelerinde Din Görevlileri ile bir araya geldi.
Seminer programında konuşan İl Müftüsü Bekir GEREK, Diyanet İşleri Başkanlığının önemli bir kurum olduğunu ve en önemli hizmetlerinden birinin de gençlik hizmetleri olduğunu belirtti.
Bizim geleceğimizi kendilerine emanet edeceğimiz en büyük varlığımız gençliğimizdir diyen Müftü Gerek, İl Müftülüğü olarak başkanlıkça başlatılan Gençliğe Değer projesini öncelediklerini ve "Genç Değer, Gençliğe Değer" şiarıyla gençlik hizmetlerinin artırılacağını vurguladı.
Eskişehir Müftülükleri tarafından Gençliğe Değer projesinin 2020 yılında daha etkin ve verimli bir şekilde yürütüleceğinin altını çizen İl Müftüsü Bekir Gerek, gençliğimizi önemsiyor ve hiç şüphesiz din hizmetlerinde gençliği önceliyoruz dedi.
Gençliğe yapılan her bir hizmetin cami hizmetleri kadar kıymetli olduğunu hatırlatan Müftü Gerek, Gençliğe Değer projesi hakkında detaylı bilgilendirmede bulunarak bu proje kapsamında her bir personelin en az on gence ulaşarak onlarla ilgilenmesini ve geleceğimiz olan gençlere sahip çıkılmasını istedi.
İl Müftüsü Bekir GEREK ayrıca Mihalgazi ve Sarıcakaya Belediye Başkanlarını makamında ziyaret ederek İlçe Müftülüklerinin gençlik çalışmalarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.