03.03.2020

Camilerde Fetih Suresi Okunmaya Devam Ediyor

Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan askerlerimize yönelik 27 Şubat'taki hain saldırının ardından başlatılan "Bahar Kalkanı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Eskişehir'de sabah namazı öncesi tüm camilerde Fetih Suresi okunmaya ve Mehmetçik için dualar yapılmaya devam ediyor.

Eskişehir Vişnelik Beyazıt Camiinde sabah namazı buluşmasına katılan İl Müftüsü Bekir GEREK, düzenlenen programda Okunan Fetih Suresi sonrasında Bahar Kalkanı Harekâtı’na katılan Mehmetçik için 'zafer' duası etti.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği buluşmada yapılan duaya katılan cemaat, aminleri ile duygulandı ve duygulandırdı.
Herkesin ortak duası, askerimizin zaferle harekatı sonuçlandırması ve mehmetçiğimizin ayağına taş değmemesi oldu.
Duada; birlik ve beraberlik, kardeşlik ve dostluk, yardımlaşma ve dayanışma, gönülden kalplerin birleşmesi temennileri dillerde makes buldu.