27.07.2020

Bu Bayram Bir Çocuğun Elinden de Sen Tut

31 Temmuz Cuma günü kurban bayramı idrak edilecektir. Kurban bayramında imkânı olmayan çocuklara bayram sevincini tattırmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi Eskişehir İl Müftülüğü himayelerinde STK ların da destekleri ile “Bu Bayram Bir Çocuğun Elinden de Sen Tut” teması ile yardımlaşma çalışması başlattı. Bir çocuğun giyimi 100 TL olarak belirlenerek Türkiye Diyanet Vakfı’nın Eskişehir Şubesi nezdinde bulunan bağış hesabına veya TDV Eskişehir Şubesine makbuz karşılığı, şartlı bağış olarak yapılabilecektir. Bu bağışlarla yüzer TL lik çocuk giyim kartı alınarak vakıf gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. İl Müftüsü ve TDV Eskişehir Şube Başkanı Bekir GEREK; başlattıkları bu kampanyanın çok anlamlı bir kampanya olduğunu vurgulayarak bir çocuğu da sen giyindir, bir çocuğu da sen sevindir dedi ve vatandaşlarımızı bu iyilik hareketine katılmaya davet etti. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür etti. Bu amaçla STK kadın kolları ile bir araya gelen il müftüsü Bekir GEREK bu anlamlı çalışmalarından dolayı il müftü yardımcılarına, vakıf görevlilerine ve STK temsilcilerine teşekkür etti. Birlikte Eskişehir’imize, ülkemize ve insanımıza güzel hizmetler yapabiliriz dedi.