26.08.2022

Eskişehir’de Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programları Düzenlendi

Yaz Kur’an Kursları kapanış programları İl Müftüsü Bekir Gerek’in katılımıyla Odunpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Miraç Camii,Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Arif Gürsoy Demirkaya ve İlahiyat camiilerin de gerçekleştirildi.

Kapanış programlarına İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcısı Fatma Adsoy, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Kur’an kursu hocaları,din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

27 Haziran’da başlayan ve binlerce öğrencinin katıldığı Yaz Kur’an Kurslarının 26 Ağustos itibariyle sona ermesi dolayısıyla tertip edilen kapanış programlarında öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptılar, şiirler okudular, ilahi söylediler ve gösteriler düzenlediler. 4-6 yaş miniklerin gösterileri ise herkes tarafından büyük beğeni aldı.