01.03.2017

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN İMAM-HATİP LİSELERİNDE “DEĞERLER EĞİTİMİ” SEMİNERLERİ 2

Eskişehir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından İlimizdeki İmam-Hatip Liselerinde “Değerler Eğitimi” seminerler dizisinin ikincisi 08.03.2017 günü 10.00 – 11.30 saatleri arasında Çamlıca Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesinde düzenlendi. “Emanet Bilinci” konulu seminerler İl Müftülüğü Vaizi Fatımatül Kübra YILDIRAN tarafından 9-a ve 9-c sınıflarında, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Hacer Tiftik tarafından 9-b ve 9-d sınıflarında sunuldu. Seminer sonrasında Okul Müdürü Zeynep KARAKAŞ tarafından gezdirilen ve işletmecisi bulunmayan, hiçbir kontrol mekanizmasının olmadığı, öğrencilerin almak istediği ürünün bedelini üzerinde yazan fiyata göre kendiliğinden ödediği “Dürüstlük Kantini” uygulaması, seminer konusunun da  “Emanet Bilinci” olması nedeniyle manidar bulundu.